Alcina Cashmere

luksuzna nega za obraz za zimsko obdobje

Alcina Cashmere luksuzna nega za obraz za zimsko obdobje
Alcina Cashmere luksuzna nega za obraz za zimsko obdobje
Alcina Cashmere luksuzna nega za obraz za zimsko obdobje
50 ml
15,21

Koda: ALC0164 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 13. 12. 2018
Alcina Cashmere
50 ml | 15,21

Opis kozmetike Alcina Cashmere

Da bi bila koža zdrava in lepa, je treba za njo dobro skrbeti. Pripravek za podnevi in ponoči Alcina Cashmere daje koži vso potrebno nego.

Lastnosti:

  • ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • globinsko vlaži in hrani kožo
  • zapolnjuje drobne gubice in napenja kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Po problemu kože
gube, zaščita kože
Starost
za vse starosti
Tip kože
suha

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.