Alcina Decorative Matt Sensation

kompaktni puder in podlaga 2v1

Alcina Decorative Matt Sensation kompaktni puder in podlaga 2v1
Alcina Decorative Matt Sensation kompaktni puder in podlaga 2v1
Alcina Decorative Matt Sensation kompaktni puder in podlaga 2v1
odtenek Medium 9 g
20,20

Koda: ALC0180 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 22. 2. 2019
Alcina Decorative Matt Sensation
odtenek Medium 9 g | 20,20

Opis kozmetike Alcina Decorative Matt Sensation

Tekoči puder Alcina Decorative Matt Sensation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti.

Lastnosti:

  • prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek
  • kožo matira
  • odlična sposobnost prekrivanja
  • dodaja iluzijo popolne kože

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa. Če želite uporabiti puder kot nadomestek make upa, uporabite za nanašanje vlažno gobico. Za prepudranje obraza uporabite suho gubico.

Lastnosti

Konsistenca
puder
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

free delivery