Alcina Decorative Miracle

senčila za oči

Alcina Decorative Miracle senčila za oči
Alcina Decorative Miracle senčila za oči
Alcina Decorative Miracle senčila za oči
odtenek 040 Silver
17,90

Koda: ALC0194 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Alcina Decorative Miracle
odtenek 040 Silver | 17,90

Opis kozmetike Alcina Decorative Miracle

Senčila za oči Alcina Decorative Miracle omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • ima dolgotrajen učinek
  • odtenki se enostavno kombinirajo
  • ima naravne barve
  • pigmentacija je zelo intenzivna

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.