Alcina Decorative

podlaga pod senčila za oči

Alcina Decorative podlaga pod senčila za oči
Alcina Decorative podlaga pod senčila za oči
8 ml

Koda: ALC0208 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Alcina Decorative

Podlaga za senčila Alcina Decorative Decorative podpira intenzivnost senčil za oči in zagotavlja njihovo obstojnost.

Lastnosti:

  • poenostavlja ličenje oči
  • podaljšuje popoln videz ličil za oči
  • Ima odlično sposobnost prekrivanja
  • temeljito utrdi senčilo vse do odstranitve ličil

Navodilo za uporabo:
Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči.

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.