Alcina Decorative Silky Matt

tekoči puder s pudrastim učinkom

Alcina Decorative Silky Matt tekoči puder s pudrastim učinkom
Alcina Decorative Silky Matt tekoči puder s pudrastim učinkom
25,40

Prihranite 16%
odtenek Medium 30 ml
21,33

Koda: ALC0176 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Alcina Decorative Silky Matt
odtenek Medium 30 ml | 21,33

Opis izdelka Alcina Decorative Silky Matt

Tekoči puder Alcina Decorative Silky Matt bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti.

Lastnosti:

  • kožo matira
  • vlaži
  • kar najbolj zmanjša pore
  • izenačuje barvni odtenek kože

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Po prekrivnosti
Lahka
Tip kože
za vse tipe kože
Vodoodporno
no
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.