Alcina Decorative Soft Colour

sijaj za ustnice

Alcina Decorative Soft Colour sijaj za ustnice
Alcina Decorative Soft Colour sijaj za ustnice
Alcina Decorative Soft Colour sijaj za ustnice
010 Satin 5 ml
10,90

Koda: ALC0232 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Alcina Decorative Soft Colour
010 Satin 5 ml | 10,90

Opis kozmetike Alcina Decorative Soft Colour

Sijaj za ustnice Alcina Decorative Soft Colour vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • rahlo obarva ustnice
  • blešči se
  • vlaži in mehča ustnice

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

free delivery