Alcina Dry and Damaged Hair

negovalna krema za sijaj las

Alcina Dry and Damaged Hair negovalna krema za sijaj las
Alcina Dry and Damaged Hair negovalna krema za sijaj las
50 ml
13,90

Koda: ALC0107 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Alcina Dry and Damaged Hair
50 ml | 13,90

Opis izdelka Alcina Dry and Damaged Hair

Nega brez spiranja Alcina Dry and Damaged Hair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.

Lastnosti:

  • ima protistatični učinek
  • ima regeneracijske učinke

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip las
suhi
Učinek
Prehrana in regeneracija, Sijaj in mehkoba, Vlaženje

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.