Alcina Effective Careaktivni serum za glajenje poteze obraza

Alcina Effective Care aktivni serum za glajenje poteze obraza
Alcina Effective Care aktivni serum za glajenje poteze obraza
Brezplačna dostava
30 ml
31,40

Koda: ALC0051 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 3. 12. 2020

Opis izdelka Alcina Effective Care
Lastnosti

Lastnosti:

  • krepi konture obraza
  • pomaga gladiti gubice in drobne linije

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
lifting učinek

O blagovni znamki Alcina

p>Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Effective Care