Alcina For All Skin Typesčistilni gel za roke

Alcina For All Skin Types čistilni gel za roke
Alcina For All Skin Types čistilni gel za roke
50 ml
4,40

Koda: ALC0066 | 4 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 13. 8. 2020

Opis izdelka Alcina For All Skin Types
Lastnosti

Lastnosti:

  • ščiti kožo
  • prijetno diši
  • hitro se vpija

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Alcina

p>Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina For All Skin Types