Alcina For Dry Skin

vlažilni serum

Alcina For Dry Skin vlažilni serum
Alcina For Dry Skin vlažilni serum
30 ml
23,31

Koda: ALC0261 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Alcina For Dry Skin
30 ml | 23,31

Opis kozmetike Alcina For Dry Skin

Lastnosti:

  • učinkovito vlaži in nahrani
  • obnavlja prožnost kože
  • pomaga gladiti gubice in drobne linije

Navodilo za uporabo:
Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Po problemu kože
gube, vlaženje
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, suha
Učinek
proti staranju, Vlaženje

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.