Alcina For Dry Skinvlažilni serum

Alcina For Dry Skin vlažilni serum
Alcina For Dry Skin vlažilni serum
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
25,90

Prihranite 22%
30 ml
20,30

Koda: ALC0261 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis izdelka Alcina For Dry Skin
Lastnosti

Lastnosti:

  • učinkovito vlaži in nahrani
  • obnavlja prožnost kože
  • pomaga gladiti gubice in drobne linije

Navodilo za uporabo:
Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.

Lastnosti

Tip kože
suha, gube in zrela koža
Učinek
Vlaženje, proti staranju

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina For Dry Skin