Alcina For Sensitive Skin

pomirjajoča maska s takojšnim učinkom

Alcina For Sensitive Skin pomirjajoča maska s takojšnim učinkom
Alcina For Sensitive Skin pomirjajoča maska s takojšnim učinkom
Alcina For Sensitive Skin pomirjajoča maska s takojšnim učinkom
50 ml
16,90

Koda: ALC0030 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 28. 1. 2019
Alcina For Sensitive Skin
50 ml | 16,90

Lastnosti

Po problemu kože
občutljive in alergične kože, pordela in razdražena koža
Starost
za vse starosti
Tip kože
nagnjena k rdečici, občutljiva, razdražena

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.