Alcina Hyaluron 2.0

gel za obraz z gladilnim učinkom

Alcina Hyaluron 2.0 gel za obraz z gladilnim učinkom
Alcina Hyaluron 2.0 gel za obraz z gladilnim učinkom
Alcina Hyaluron 2.0 gel za obraz z gladilnim učinkom
30 ml
21,90

Koda: ALC0053 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 28. 1. 2019
Alcina Hyaluron 2.0
30 ml | 21,90

Opis kozmetike Alcina Hyaluron 2.0

Serum za obraz Alcina Hyaluron 2.0 je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • učinkovito vlaži in nahrani
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto

Lastnosti

Konsistenca
gel
Po problemu kože
gube, prehrana in dehidracija, učvrstitev in lifting, vlaženje
Starost
gubice
Tip kože
dehidrirana

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.