Alcina Nude Liner svinčnik za oči in ustnice

Alcina Nude Liner svinčnik za oči in ustnice
Alcina Nude Liner svinčnik za oči in ustnice
Novost
odtenek Nude
6,70

Koda: ALC0203 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Alcina Nude Liner
Lastnosti

Lastnosti:

  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic
  • ustnicam daje čuten volumen
  • primerno za vse barve šminke

Navodilo za uporabo:
S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.

Lastnosti

Odtenek
nude

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Nude Liner