AlcinaPearl Gel biserni stiling gel

Alcina Pearl Gel biserni stiling gel
Alcina Pearl Gel biserni stiling gel
100 ml

Koda: ALC01893 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Alcina Pearl Gel
Lastnosti

Gel za lase Alcina Pearl Gel zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.

Lastnosti:

  • zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan
  • izdelek je posebej primeren za kratke lase
  • močno utrdi

Navodilo za uporabo:
nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Dolžina las
kratki lasje

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Pearl Gel