AlcinaProfessional lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem brez aerosola

Alcina Professional lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem brez aerosola
Alcina Professional lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem brez aerosola
Novost
125 ml
8,90

Koda: ALC01887 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 22. 9. 2021

Opis Alcina Professional
Lastnosti

Lak za lase Alcina Professional bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • temeljito utrdi vse tipe las in pričesk
  • lasem daje vitalnost in sijaj
  • močno utrjevanje

Sestava:

  • brez aerosola

Navodilo za uporabo:
Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Stopnja fiksacije
močno utrjevanje

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Professional