Alcina Satin Lip Gloss sijaj za ustnice za večji volumen

Alcina Satin Lip Gloss sijaj za ustnice za večji volumen
Alcina Satin Lip Gloss sijaj za ustnice za večji volumen
sijaj za ustnice za večji volumen

Koda: ALC01816 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Alcina Satin Lip Gloss
Lastnosti

Sijaj za ustnice Alcina Satin Lip Gloss vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • ustnicam daje večji volumen
  • blešči se

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
bleščeč

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Satin Lip Gloss