Alcina Skin Manager Perfektionist

pudrasti fluid za popolno mat kožo

Alcina Skin Manager Perfektionist pudrasti fluid za popolno mat kožo
Alcina Skin Manager Perfektionist pudrasti fluid za popolno mat kožo
Alcina Skin Manager Perfektionist pudrasti fluid za popolno mat kožo
30 ml
15,21

Koda: ALC01311 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Alcina Skin Manager Perfektionist
30 ml | 15,21

Opis kozmetike Alcina Skin Manager Perfektionist

Podlaga za make up Alcina Skin Manager Perfektionist popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • matira
  • povečuje odpornost ličenja
  • ima dolgotrajen učinek
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.