Alcina Special Care emulzija za valovite lase

Alcina Special Care emulzija za valovite lase
Alcina Special Care emulzija za valovite lase
100 ml

Koda: ALC0127 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Alcina Special Care
Lastnosti

Stiling pripravek Alcina Special Care bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa.

Lastnosti:

  • nudi popoln volumen in obliko
  • gladi

Navodilo za uporabo:
Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.

Lastnosti

Konsistenca
emulzija
Tip las
kodrasti in valoviti lasje
Učinek
Podpora valov
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Special Care