AlcinaStyling Natural stiling pršilo za dolgoobstojno utrditev pričeske

Alcina Styling Natural stiling pršilo za dolgoobstojno utrditev pričeske
Alcina Styling Natural stiling pršilo za dolgoobstojno utrditev pričeske
200 ml
7,90

Na zalogi | Koda: ALC0130
1
DPD
torek 7. 12. 2021
Osebni prevzem
torek 7. 12. 2021

Lak za lase Alcina Styling Natural bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • temeljito utrdi vse tipe las in pričesk
  • ohranja prožnost in ne obremenjuje las
  • dolgotrajen učinek
  • ne lepi las in daje pričeski naraven videz

Navodilo za uporabo:
Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija, učvrstitev

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.