Alcina Styling Natural vosek za strukturo las

Alcina Styling Natural vosek za strukturo las
Alcina Styling Natural vosek za strukturo las
50 ml
11,40

Koda: ALC0249 | Na zalogi
1
DPD
petek 18. 6. 2021

Opis Alcina Styling Natural
Lastnosti

Vosek za lase Alcina Styling Natural popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.

Lastnosti:

  • poudarja naravni sijaj las
  • hrani lase
  • ustvarja poljuben slog in obliko pričeske

Navodilo za uporabo:
Izdelek ogrejte v dlaneh in nanesite na suhe lase. Nato ustvarite pričesko s pomočjo prstov.

Lastnosti

Dolžina las
kratki lasje

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Styling Natural