Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze

fiksator make-upa

Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze fiksator make-upa
Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze fiksator make-upa
Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze fiksator make-upa
30 ml
11,90

Koda: ALC01321 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze
30 ml | 11,90

Opis kozmetike Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze

Izdelek za utrditev ličenja Alcina Summer Breeze Aqua Face Breeze je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah.

Lastnosti:

  • dolgotrajna utrditev make upa
  • osvetljuje kožo
  • kožo pušča mehko

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

free delivery