Alcina Sun Kiss

bronzer

Alcina Sun Kiss bronzer
Alcina Sun Kiss bronzer
23,40

Prihranite 13%
9 g
20,30

Koda: ALC0184 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Alcina Sun Kiss
9 g | 20,30

Opis izdelka Alcina Sun Kiss

Bronzer Alcina Sun Kiss pusti vašo kožo poljubljeno od sonca in ji daje neustavljiv nežen blišč, kot če bi se ravnokar vrnili z morja.

Lastnosti:

  • zagotavlja zdrav in svež videz kože
  • kožo optično gladi in mehča
  • svetleči pigmenti odbijajo svetlobo in ustvarjajo učinek porjavitve
  • utrjuje make-up in dopolnjuje celoten videz
  • primeren tudi samostojno za nenaličen obraz

Kako nanašati:
Glede na ton polti uporabite ali samo enega od odtenkov bronzerja ali s potegom čopiča po celotni površini pudra barve zmešajte. Nato nanesite z nežnim posutjem po celotnem obrazu ali po želenem delu.

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.