AlcinaVolume Line pršilo za volumen od korenin

Alcina Volume Line pršilo za volumen od korenin
Alcina Volume Line pršilo za volumen od korenin
125 ml

Koda: ALC01874 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Alcina Volume Line
Lastnosti

Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Alcina Volume Line poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo.

Lastnosti:

  • lasem daje volumen od korenin
  • enostavno in hitro se nanaša
  • lasje so zračni in delujejo gostejši
  • ne lepi las in jih ne obremenjuje
  • lasje ostanejo prožni

Navodilo za uporabo:
Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
volumen las
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Dolžina las
dolgi lasje
Stopnja fiksacije
slabše utrjevanje

O blagovni znamki Alcina

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.

Recenzija Alcina Volume Line