AlcinaWimpernserum2 serum za rast za trepalnice in obrvi

Alcina Wimpernserum2 serum za rast za trepalnice in obrvi
Alcina Wimpernserum2 serum za rast za trepalnice in obrvi
4,5 ml

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: ALC01884

Potruditi se pri ureditvi trepalnic se splača, saj namreč zmorejo odlično poudariti vaš pogled. Izdelek Alcina Wimpernserum2 vam z nego trepalnic zanesljivo pomaga.

Lastnosti:

  • hrani in obnavlja trepalnice
  • neguje tudi obrvi
  • pospeši rast trepalnic in jih krepi
  • enostaven in hiter nanos v udobju doma

Navodilo za uporabo:
Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Uporabljajte 1-kart dnevno, najbolje pred spanjem.

Lastnosti

Učinek
stimulacija rasti las, regeneracija, prehrana

Kozmetika Alcina prinaša kompletni sistem nege, ki izpolni individualne potrebe vsake ženske! Prvič lahko doživite resnično odličen občutek s kozmetiko, ki je pisana na kožo vaši lepoti.
Glavna prioriteta blagovne znamke Alcina je visoka kakovost vseh izdelkov in pri izbiri sestavin daje velik poudarek zlasti na čistočo posameznih substanc. Vse učinkovite snovi so odlično usklajene in večkrat preverjene. Blagovna znamka Alcina za nameček v svojih izdelkih daje prednost naravnim učinkovitim snovem, kot so alantoin, rastlinska olja, vitamini in druge.
Zgodovina blagovne znamke Alcina sega do leta 1905, ko je lekarnar Dr. Wolff v nemškem Bielefeldu ustanovil kemijsko-farmacevtsko tovarno. To podjetje je postopno uvajalo na trg zdravila in visoko kakovostne kozmetične proizvode, med katere spada tudi uspešni šampon Alpecin.
Podjetje se je nenehno razvijalo in razširjalo svoj asortiment in je dobilo veliko priljubljenost pri strankah. Trenutno je kozmetika Alcina dostopna in priznana v več kot 35 državah sveta.