Alessandro NailSpa

pilica za razcepljene nohte

Alessandro NailSpa pilica za razcepljene nohte
Alessandro NailSpa pilica za razcepljene nohte
Alessandro NailSpa pilica za razcepljene nohte
(120/120)
6,90

Koda: SSA0050 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Alessandro NailSpa
(120/120) | 6,90

Opis kozmetike Alessandro NailSpa

Pilica Alessandro NailSpa vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • oblikuje in krajša nohte
  • pili natančno in enakomerno

Navodilo za uporabo:
Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.

O blagovni znamki AlessandroPrivoščite si profesionalno manikuro in pedikuro z blagovno znamko Alessandro! Nemško podjetje Alessandro je vodilna blagovna znamka na področju oblikovanja nohtov in je kot popolnoma prva blagovna znamka uvedla na trg priljubljene UV gele.

Mednarodno priznan sistem v 3 korakih za oblikovanje nohtov, ki ga je blagovna znamka Alessandro načrtovala, je že z leti preverjen in je postal priljubljen v profesionalnih nohtnih salonih po vsem svetu. Podjetje Alessandro je ustanovila leta 1989 gospa Silvija Troska. Od svojega nastanka se je blagovna znamka razrasla v mednarodni gigant, ki je zdaj prisoten v več kot 50 državah sveta in blagovna znamka je registrirana v več kot 100 državah.

Podjetje Alessandro sledi trendom in svoje izdelke nenehno izpopolnjuje. Asortiment blagovne znamke vključuje ne samo lake za nohte, temveč tudi dišečo kozmetiko za nego rok, nog, trepalnic ali ustnic.