Alessandro Striplac

kozmetični set I.

Alessandro Striplac kozmetični set I.
Alessandro Striplac kozmetični set I.
Alessandro Striplac kozmetični set I.
kozmetični set I.
126,90

Koda: SSA0031 | 2 kos na zalogi

Set vsebuje: LED Lamp + Striplac Peel-Off UV / LED Base & Top Coat 8 ml + Striplac Peel-Off UV / LED Nail Polish 27 Secret Red 8 ml + Striplac Cleansing Pads 50 pcs + Striplac Hoof Stick + Nail File

kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Alessandro Striplac
kozmetični set I. | 126,90

O blagovni znamki AlessandroPrivoščite si profesionalno manikuro in pedikuro z blagovno znamko Alessandro! Nemško podjetje Alessandro je vodilna blagovna znamka na področju oblikovanja nohtov in je kot popolnoma prva blagovna znamka uvedla na trg priljubljene UV gele.

Mednarodno priznan sistem v 3 korakih za oblikovanje nohtov, ki ga je blagovna znamka Alessandro načrtovala, je že z leti preverjen in je postal priljubljen v profesionalnih nohtnih salonih po vsem svetu. Podjetje Alessandro je ustanovila leta 1989 gospa Silvija Troska. Od svojega nastanka se je blagovna znamka razrasla v mednarodni gigant, ki je zdaj prisoten v več kot 50 državah sveta in blagovna znamka je registrirana v več kot 100 državah.

Podjetje Alessandro sledi trendom in svoje izdelke nenehno izpopolnjuje. Asortiment blagovne znamke vključuje ne samo lake za nohte, temveč tudi dišečo kozmetiko za nego rok, nog, trepalnic ali ustnic.