Alexandre.JDuo Pack darilni set V. uniseks

Alexandre.J Duo Pack darilni set V. uniseks
Alexandre.J Duo Pack darilni set V. uniseks
Brezplačna dostava
darilni set V. uniseks
85,50

Koda: ALJ03978 | Več kot 5 kosov na zalogi

Morning Muscs parfumska voda 30 ml + Golden Oud parfumska voda 30 ml

1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 40 € si lahko v košarici brezplačno izberete Discovery box z mini parfumi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 19. 10. 2021

Opis Alexandre.J Duo Pack
Sestava

Zakaj ostati le pri eni dišavi, če je izbira tako široka? Odličen način, kako spoznati več dišavnih sestav, ponudi uniseks set parfumov Alexandre.J Duo Pack . Menjujte dišave glede na razpoloženje ali na priložnost in uživajte v raznolikosti, ki jo set ponuja.

Lastnosti:

  • uniseks – za moške in za ženske

Vsebina seta:

  • Morning Muscs parfumska voda 30 ml
  • Golden Oud parfumska voda 30 ml

Sestava

Vrsta dišave
orientalske, cvetlične, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Alexandre.J

Alexandre.J je blagovna znamka francoskih niche parfumov, ki so narejeni v skladu z načeli t. i. visoke parfumske industrije (haute parfumerie). Očarljive dišave Alexandre.J v sebi skrivajo vzdušje Orienta in francoske baročne arhitekture. Ta unikatna združitev popolnoma različnih kultur vas popolnoma prevzame!

Ustanovitelj blagovne znamke je uspešni francoski oblikovalec in umetnik Alexandrer.J, ki je velik ljubimec antične umetnosti in potovanja. Prav ta dva velika konjička je povezal in vnesel v svoje izjemne parfume, ki so namešani iz najbolj plemenitih in dragocenih sestavin iz celega sveta. Parfumi Alexandre.J so polni čustev in neskončnih daljav. Izrazito prefinjene esence parfumov so za nameček skrite v izredno prefinjenih stekleničkah. Za njihovo izdelavo so uporabili popolnoma unikatne materiale. Stekleničke Alexandre.J so ročno izdelane in okrašene. Njihov kreativni dizajn odseva izredno umetniško nadarjenost oblikovalca Alexandra.J. Privoščite si poseben kos umetnosti in luksuza s francoskimi niche parfumi Alexandre.J!

Recenzija Alexandre.J Duo Pack