Alexandre.JOscent Black parfumska voda uniseks

Alexandre.J Oscent Black parfumska voda uniseks
Alexandre.J Oscent Black parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
100 ml
127,80

Koda: ALJ3333 | Več kot 5 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Alexandre.J Oscent Black
Sestava

Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Alexandre.J Oscent Black bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo.

  • orientalska dišava
  • lesna dišava
  • uniseks – za moške in za ženske
  • edinstvena dišava za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
jantar, labdanum, tobak, janež, olibanum, ingver, cedra, vanilija, lesne note, mošus
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Alexandre.J

Alexandre.J je blagovna znamka francoskih niche parfumov, ki so narejeni v skladu z načeli t. i. visoke parfumske industrije (haute parfumerie). Očarljive dišave Alexandre.J v sebi skrivajo vzdušje Orienta in francoske baročne arhitekture. Ta unikatna združitev popolnoma različnih kultur vas popolnoma prevzame!

Ustanovitelj blagovne znamke je uspešni francoski oblikovalec in umetnik Alexandrer.J, ki je velik ljubimec antične umetnosti in potovanja. Prav ta dva velika konjička je povezal in vnesel v svoje izjemne parfume, ki so namešani iz najbolj plemenitih in dragocenih sestavin iz celega sveta. Parfumi Alexandre.J so polni čustev in neskončnih daljav. Izrazito prefinjene esence parfumov so za nameček skrite v izredno prefinjenih stekleničkah. Za njihovo izdelavo so uporabili popolnoma unikatne materiale. Stekleničke Alexandre.J so ročno izdelane in okrašene. Njihov kreativni dizajn odseva izredno umetniško nadarjenost oblikovalca Alexandra.J. Privoščite si poseben kos umetnosti in luksuza s francoskimi niche parfumi Alexandre.J!

Recenzija Alexandre.J Oscent Black