Alexandre.J The Collector: Rose Oudparfumska voda uniseks

Alexandre.J The Collector: Rose Oud parfumska voda uniseks
Alexandre.J The Collector: Rose Oud parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
100 ml
105,00

Koda: ALJ3339 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis parfuma Alexandre.J The Collector: Rose Oud
Sestava

Parfumska voda Alexandre.J The Collector: Rose Oud vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož.

  • orientalska dišava
  • cvetlična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
vrtnica, agarovina, jantar, mošus, limona, sandalovina, olibanum
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Alexandre.J

Alexandre.J je blagovna znamka francoskih niche parfumov, ki so narejeni v skladu z načeli t. i. visoke parfumske industrije (haute parfumerie). Očarljive dišave Alexandre.J v sebi skrivajo vzdušje Orienta in francoske baročne arhitekture. Ta unikatna združitev popolnoma različnih kultur vas popolnoma prevzame!

Ustanovitelj blagovne znamke je uspešni francoski oblikovalec in umetnik Alexandrer.J, ki je velik ljubimec antične umetnosti in potovanja. Prav ta dva velika konjička je povezal in vnesel v svoje izjemne parfume, ki so namešani iz najbolj plemenitih in dragocenih sestavin iz celega sveta. Parfumi Alexandre.J so polni čustev in neskončnih daljav. Izrazito prefinjene esence parfumov so za nameček skrite v izredno prefinjenih stekleničkah. Za njihovo izdelavo so uporabili popolnoma unikatne materiale. Stekleničke Alexandre.J so ročno izdelane in okrašene. Njihov kreativni dizajn odseva izredno umetniško nadarjenost oblikovalca Alexandra.J. Privoščite si poseben kos umetnosti in luksuza s francoskimi niche parfumi Alexandre.J!

Recenzija Alexandre.J The Collector: Rose Oud