Alexandre.J The Collector: Argenticparfumska voda uniseks

Alexandre.J The Collector: Argentic parfumska voda uniseks
Alexandre.J The Collector: Argentic parfumska voda uniseks
Priporočena maloprodajna cena
97,00

Prihranite 18%
100 ml
80,00

Koda: ALJ3379 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Alexandre.J The Collector: Argentic
Sestava

Uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Argentic je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • lesna aromatična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
črni poper, cedra, bergamotka
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Alexandre.J

Alexandre.J je blagovna znamka francoskih niche parfumov, ki so narejeni v skladu z načeli t. i. visoke parfumske industrije (haute parfumerie). Očarljive dišave Alexandre.J v sebi skrivajo vzdušje Orienta in francoske baročne arhitekture. Ta unikatna združitev popolnoma različnih kultur vas popolnoma prevzame!

Ustanovitelj blagovne znamke je uspešni francoski oblikovalec in umetnik Alexandrer.J, ki je velik ljubimec antične umetnosti in potovanja. Prav ta dva velika konjička je povezal in vnesel v svoje izjemne parfume, ki so namešani iz najbolj plemenitih in dragocenih sestavin iz celega sveta. Parfumi Alexandre.J so polni čustev in neskončnih daljav. Izrazito prefinjene esence parfumov so za nameček skrite v izredno prefinjenih stekleničkah. Za njihovo izdelavo so uporabili popolnoma unikatne materiale. Stekleničke Alexandre.J so ročno izdelane in okrašene. Njihov kreativni dizajn odseva izredno umetniško nadarjenost oblikovalca Alexandra.J. Privoščite si poseben kos umetnosti in luksuza s francoskimi niche parfumi Alexandre.J!

Recenzija Alexandre.J The Collector: Argentic

tracking pixel