Alfred Sung Pureparfumska voda za ženske

Alfred Sung Pure parfumska voda za ženske
Alfred Sung Pure parfumska voda za ženske
100 ml
28,60

Koda: ALS0028 | 3 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Alfred Sung Pure parfumska voda za ženske
| 1 kos | 28,60
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis parfuma Alfred Sung Pure

  • cvetlična dišava
  • za romantično žensko
  • za uporabo cel dan

Sestava

Zgornje note
mandarina, orhideja
Srčne note
ananas, dišeči oljkovec, frezija, gardenija, lilija, potonika
Bazne note
cimet, jantar, lesne note
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Alfred Sung

Alfred Sung je svetovno priznani kitajsko-kanadski modni oblikovalec. Rodil se je v Šanghaju, diplomiral je na prestižni francoski šoli Chambre Syndicale de la Couture Parisienne, nato pa odšel v New York, kjer je študiral na Parsons School of Design. Na koncu se je ustalil v Kanadi. Leta 1986 je predstavil svoj prvi damski parfum, preprosto imenovan »Sung«. Njegov uspeh je Alfreda navdihnil, da je izdelal istoimenske kolonjske vode za moške.
Alfred Sung je tipičen predstavnik minimalističnega sloga, ki poudarja preprostost in prefinjenost. Če bi bilo treba njegovo delo opisati z enim stavkom, bi se ta glasil »eleganca brez odvečnega napora«. Ta izjemno nadarjen človek obožuje belo barvo in po lastnih besedah stremi k udobju, redu in harmoniji. Vse te stvari se seveda odražajo tudi v obliki stekleničk in embalaže.
Parfumi Alfred Sung so prefinjeni, prečiščeni in brezčasni. Pri njihovi izdelavi so sodelovali in sodelujejo pravi mojstri svojega poklica − Clement Gavarry, Dragoco, David Apel, James Krivda in Ilias Ermenidis. Nič čudnega torej, da se po prodajni uspešnosti redno uvrščajo v sam vrh. Blagovna znamka Alfred Sung bo prav gotovo prepričala vse tiste, ki želijo biti izvirni, imajo radi minimalizem in iščejo kakovost po razumni ceni.

Recenzija Alfred Sung Pure

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!