AlpecinHybrid tonik proti izpadanju las za suho in srbeče lasišče

Alpecin Hybrid tonik proti izpadanju las za suho in srbeče lasišče
Alpecin Hybrid tonik proti izpadanju las za suho in srbeče lasišče
200 ml
9,90

Koda: ALP04910 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Alpecin Hybrid
Lastnosti

Nega za lase Alpecin Hybrid učinkovito stimulira rast novih las, jih krepi in hkrati regulira izpadanje obstoječih. Naj vas lepi in gosti lasje spet razveseljujejo.

Lastnosti:

  • aktivira lasne korenine
  • zaustavlja izpadanje las
  • obnavlja naravno moč lasnega vlakna
  • dolgoročno izboljša kakovost las
  • pomirja razdraženo lasišče

Sestava:

  • kofein

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Gostota in vitalnost, stimulacija rasti las, pomirjanje
Tip lasišča
za občutljivo lasišče, suho lasišče , srbeče lasišče
Težave z lasmi
redki lasje in izpadanje las

O blagovni znamki Alpecin

Lasna kozmetika Alpecin prinaša učinkovito rešitev za vsakega, ki ga muči izpadanje las. Nemško podjetje se s problematiko nege las in lasišča ukvarja že od leta 1905 in v tem času je dobila že celo vrsto znanstvenih spoznanj. Popolno revolucijo na področju preprečevanja izpadanja las je blagovna znamka Apelcin sprožila leta 2002, ko je začela kot prva uporabljati za svoje izdelke veliko količino naravnega kofeina. Ugotovili so namreč, da kofein lase lahko zelo učinkovito ščiti pred učinki hormona testosterona, ki povzroča dedno izpadanje las.

Poleg kofeina vsebujejo proizvodi za lase Alpecin tudi visok delež drugih učinkovitih snovi, ki so izključno naravnega izvora. Pripravki so dermatološko in klinično testirani in namenjeni za moške. Lasna kozmetika Alpecin učinkovito neguje lasišče in obnavlja lepoto in zdravje las. V širokem portfelju blagovne znamke Alpecin boste našli visoko učinkovite lasne tonike in šampone proti izpadanju las, ampak tudi pripravke, ki pomagajo reševati probleme s prhljajem, mastnimi lasmi in občutljivim lasiščem.

Recenzija Alpecin Hybrid