AmbientairLacrosse Sandalwood & Bergamot aroma difuzor s polnilom

Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot aroma difuzor s polnilom
Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot aroma difuzor s polnilom
200 ml

Koda: ABI01403 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot
Sestava

Aroma difuzor Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot prijetno odišavi vaš prostor.

Lastnosti:

  • lesna dišava
  • citrusna dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Temeljito izperite. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo.
Celotno besedilo

Sestava

Sestava
bergamotka, sandalovina
Vrsta dišave za dom
lesna, citrusna
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki Ambientair

Ni boljšega kot tisti občutek, ko po napornem dnevu pridete domov, snamete plašč, za sabo zaprete vrata in naenkrat začutite prijeten vonj doma. Za to je tukaj blagovna znamka Ambientair, katere cilj je izdelava najčudovitejših dišav za hišo, stanovanje in pisarno. Sami presodite, ali jim je zares uspelo.

Zgodba dišav Ambientair se je začela leta 1997, ko je bila blagovna znamka ustanovljena v Španiji. Tudi po vseh teh letih dišavni zakladi še vedno nastajajo tam. Podjetje vse izdeluje samo in surovine izbira le pri preverjenih dobaviteljih s certifikati kakovosti. Pri izdelavi je velik poudarek namenjen okolju, les za difuzorje prihaja iz trajnostnih gozdov in vse embalaže znamke Ambientair so iz obnovljivega materiala.

Danes dišave Ambientair nudijo prijetno atmosfero za gospodinjstva v več kot 45 državah sveta. Med najbolj priljubljene izdelke spadajo dišave za perilo Ambientair, ki svojo aromo sproščajo počasi in so odlične za omare za oblačila, omare za čevlje, kovčke in športne torbe. Ves prostor bo v hipu nadišavil difuzor s polnilom Ambientair, ki je na voljo v celi liniji različic, ali čudovita dišeča sveča Ambientair, katere gorenje traja ure in ure.

Recenzija Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot