AmbientairLacrosse Sandalwood & Bergamot nadomestno polnilo za aroma difuzor

Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot nadomestno polnilo za aroma difuzor
Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot nadomestno polnilo za aroma difuzor
250 ml

Koda: ABI01800 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarico vnesite kodo notino in prejeli boste 15 % popusta na dišave za dom. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.

Opis Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot
Sestava

Nadomestno polnilo Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • lesna dišava

Navodilo za uporabo:
Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.

Pomembna opozorila

Temeljito izperite. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo. Hraniti zunaj dosega otrok. Vnetljivo.
Celotno besedilo

Sestava

Vrsta dišave za dom
lesna, sveža
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki Ambientair

Ni boljšega kot tisti občutek, ko po napornem dnevu pridete domov, snamete plašč, za sabo zaprete vrata in naenkrat začutite prijeten vonj doma. Za to je tukaj blagovna znamka Ambientair, katere cilj je izdelava najčudovitejših dišav za hišo, stanovanje in pisarno. Sami presodite, ali jim je zares uspelo.

Zgodba dišav Ambientair se je začela leta 1997, ko je bila blagovna znamka ustanovljena v Španiji. Tudi po vseh teh letih dišavni zakladi še vedno nastajajo tam. Podjetje vse izdeluje samo in surovine izbira le pri preverjenih dobaviteljih s certifikati kakovosti. Pri izdelavi je velik poudarek namenjen okolju, les za difuzorje prihaja iz trajnostnih gozdov in vse embalaže znamke Ambientair so iz obnovljivega materiala.

Danes dišave Ambientair nudijo prijetno atmosfero za gospodinjstva v več kot 45 državah sveta. Med najbolj priljubljene izdelke spadajo dišave za perilo Ambientair, ki svojo aromo sproščajo počasi in so odlične za omare za oblačila, omare za čevlje, kovčke in športne torbe. Ves prostor bo v hipu nadišavil difuzor s polnilom Ambientair, ki je na voljo v celi liniji različic, ali čudovita dišeča sveča Ambientair, katere gorenje traja ure in ure.

Recenzija Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot