âme pureAdjustable Derma Stamp mikroiglični aplikatorza obraz

âme pure Adjustable Derma Stamp mikroiglični aplikator  za obraz
âme pure Adjustable Derma Stamp mikroiglični aplikator  za obraz
Brezplačna dostava
39,90

Na zalogi | Koda: AME03315
1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Blaga nega problematične kože ni bila še nikoli tako enostavna. 

Kožo, nagnjeno k aknam, z neenakomernim tonom in grobo strukturo, je treba negovati nežno, a vseeno učinkovito. Mikroiglični aplikator za obraz âme pure Adjustable Derma Stamp ima 140 igel iz medicinskega nerjavečega jekla, ki se lahko po potrebi nastavijo med 0,00–1,00 mm in negujejo obraz, vrat ali ramena. Uporaba aplikatorja je enostavna, varna in poveča učinek gelov âme pure. Mikroiglična terapija skupaj z geli âme pure zagotavlja pomlajevanje, pomiritev, glajenje ali pa osvetlitev kože na obrazu.

Lastnosti:

  • nežno, vendar natančno neguje mozoljčke in brazgotine po aknah, madeže na koži ter mastno kožo
  • odstranjuje neenakomeren ton in grobo strukturo kože
  • tisočkrat boljša absorpcija učinkovin iz kozmetičnih izdelkov

Kako uporabljati:
Nastavite dolžino igel. Na obrazu uporabljajte igle dolžine do 0,75 mm, daljše igle so namenjene izključno telesu. Nego z mikroiglicami izvajajte s pomočjo aplikatorja Adjustable Derma Stamp zvečer, dva- do štirikrat tedensko, in to vsak drugi teden. Torej, en teden izvajajte terapijo, naslednji pa ne.

Nasvet Notina:
Pred uporabo mikroigličnega aplikatorja si na roke in aparat razpršite čistilno pršilo Sanitizer Spray. Mikroiglične pripomočke razkužite s pršilom pred vsako uporabo in po njej. Priporočamo uporabo mikroigličnega aplikatorja Adjustable Derma Stamp skupaj z geli âme pure. Ti geli so izdelani posebej za neposredno uporabo po negi z mikroigličnim aplikatorjem. Izberite si na primer gladilni gel proti nepravilnostim na koži Collagen Therapy™ Platinum. V trenutku, ko je koža perforirana, lahko skozi mikroskopske kanale učinkovine enostavno prodrejo globoko v kožo.