âme pureCIT Pen 0,50 mm mikroiglični aplikator

âme pure CIT Pen 0,50 mm mikroiglični aplikator
âme pure CIT Pen 0,50 mm mikroiglični aplikator
Brezplačna dostava
0,50 mm
26,90

Na zalogi | Koda: AME03314
1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Natančna nega z mikroiglično terapijo tudi na težje dostopnih predelih.

Mikroiglična terapija omogoča intenzivno regeneracijo kože. Če ne želite izpustiti nobenega centimetra obraza, vam ne sme manjkati mikroiglični aplikator âme pure CIT Pen 0,50 mm. Z njim boste enostavno izvedli nego celega obraza, vključno z občutljivim delom okrog oči in manjšimi površinami nosa. Prav tako je uspešen pri negi pigmentnih madežev na rokah. Tvorba kolagena se, zahvaljujoč aplikatorju, lahko poveča za več kot dvesto odstotkov po samo eni uporabi.

Lastnosti:

  • učinkovito neguje gube okrog oči, ust in na čelu, enostavna uporaba tudi na predelu nosa
  • aktivira tvorbo kolagena in elastina, gladi površino kože in zapolni gube
  • skupaj s primerno nego zmanjšuje pigmentne madeže na rokah in brazgotine
  • tisočkrat boljša absorpcija učinkovin iz kozmetičnih izdelkov
  • zmanjšuje razširjene pore

Kako uporabljati:
Nego z mikroiglicami s pomočjo aplikatorja CIT Pen izvajajte zvečer dva- do štirikrat tedensko, in to vsak drugi teden. En teden izvajajte terapijo, naslednji teden pa ne.

Nasvet Notina:
Pred uporabo mikroigličnega aplikatorja si na roke in aparat razpršite čistilno pršilo Sanitizer Spray. Mikroiglične pripomočke razkužite s pršilom pred in po vsaki uporabi, v idealnem primeru izvedite tudi nego kože obraza. Priporočamo uporabo mikroigličnega aplikatorja Adjustable Derma Stamp skupaj z geli âme pure. Ti geli so izdelani posebej za neposredno uporabo po negi z mikroigličnim aplikatorjem. Izberite si na primer posvetlitveni gel za obnovo kožne pregrade Collagen Therapy™. V trenutku, ko je koža perforirana, lahko skozi mikroskopske kanale učinkovine enostavno prodrejo globoko v kožo.

Lastnosti

Učinek
osvetljevanje, lifting učinek, eksfoliacija