American Crew Classic

stiling gel z močnim utrjevanjem

American Crew Classic stiling gel z močnim utrjevanjem
American Crew Classic stiling gel z močnim utrjevanjem
American Crew Classic stiling gel z močnim utrjevanjem
250 ml
10,90

Koda: ACR1560 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek kategorije lasna kozmetika v vrednosti vsaj 30 € in kot darilo v košarici lahko izberete izmed nekaj mask KORIKA.
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
American Crew Classic
250 ml | 10,90

Opis kozmetike American Crew Classic

Gel za lase American Crew Classic zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih.

Lastnosti:

  • utrdi pričesko v želeni obliki
  • zagotavlja zdrav lesk
  • poenostavlja oblikovanje
  • zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan

Sestava:

  • brez alkohola

Navodilo za uporabo:
Nanesite manjšo količino izdelka na mokre lase in uredite po želji.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.