American CrewClassic krema za lase rahla učvrstitev

American Crew Classic krema za lase rahla učvrstitev
American Crew Classic krema za lase rahla učvrstitev
250 ml

Koda: ACR1318 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Sedaj vam bomo brezplačno dostavili kozmetiko in elektroniko za moške ob nakupu nad 25 €.

Opis American Crew Classic
Lastnosti

Izdelek za stajling American Crew Classic bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.

Lastnosti:

  • poenostavlja oblikovanje
  • ne obremenjuje las
  • lasem doda popoln volumen in obliko

Navodilo za uporabo:
Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip las
tanki
Učinek
Gostota in vitalnost, volumen las, učvrstitev
Tip lasišča
normalno lasišče
Dolžina las
kratki lasje, dolgi lasje
Stopnja fiksacije
slabše utrjevanje

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.

Recenzija American Crew Classic