American Crew Styling Grooming Spray pršilo za oblikovanje las za prožno utrjevanje

American Crew Styling Grooming Spray pršilo za oblikovanje las za prožno utrjevanje
American Crew Styling Grooming Spray pršilo za oblikovanje las za prožno utrjevanje
7,60
250 ml
Koda: ACR1317 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
četrtek 17. 6. 2021

Opis American Crew Styling Grooming Spray
Lastnosti

Izdelek za stajling American Crew Styling Grooming Spray bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.

Lastnosti:

  • ne obremenjuje las
  • zagotavlja zdrav lesk
  • pričeski doda teksturo in obliko
  • ima dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Učinek
volumen las, učvrstitev
Aktivne snovi
aloja vera

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.

Recenzija American Crew Styling Grooming Spray