American CrewCream Pomade pomada za lase

American Crew Cream Pomade pomada za lase
American Crew Cream Pomade pomada za lase
85 ml
15,02

Na zalogi | Koda: ACR02172
1
DPD
torek 7. 12. 2021
Osebni prevzem
torek 7. 12. 2021

Izdelek za stajling American Crew Cream Pomade bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las.

Lastnosti:

  • pričeski doda teksturo in obliko
  • zagotavlja zdrav lesk
  • nudi srednje utrjevanje

Navodilo za uporabo:
Manjšo količino pomade nanesite na suhe lase in jih uredite v želeno obliko.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija, glajenje las
Tip lasišča
normalno lasišče
Dolžina las
kratki lasje
Stopnja fiksacije
slabše utrjevanje

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.