American CrewFortifying Serum krepilni serum

American Crew Fortifying Serum krepilni serum
American Crew Fortifying Serum krepilni serum
100 ml
18,18

Koda: ACR02171 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
15 % popust na izbrane znamke s kodo notino15. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis American Crew Fortifying Serum
Lastnosti

Izdelek, ki se ne spira, American Crew Fortifying Serum, daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego.

Lastnosti:

  • povečuje gostoto in moč las
  • preprečuje cepljenje konic
  • izboljša kakovost strukture las

Navodilo za uporabo:
Ne spirajte.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Gostota in vitalnost, volumen las, Preventivna nega proti razcepljenim konicam
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.

Recenzija American Crew Fortifying Serum