American CrewFortifying Shampoo šampon za okrepitev las

American Crew Fortifying Shampoo šampon za okrepitev las
American Crew Fortifying Shampoo šampon za okrepitev las
1000 ml

Koda: ACR02170 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Sedaj vam bomo brezplačno dostavili kozmetiko in elektroniko za moške ob nakupu nad 25 €.

Opis American Crew Fortifying Shampoo
Lastnosti

Šampon American Crew Fortifying Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto.

Lastnosti:

  • obnavlja gostoto las
  • lase pušča mehke
  • umiva lase in čisti lasišče
  • daje lesk in volumen

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Tip las
tanki
Učinek
Gostota in vitalnost, volumen las
Tip lasišča
normalno lasišče

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.

Recenzija American Crew Fortifying Shampoo