American Crew Get the Lookkozmetični set I. (za vse tipe las) za moške

American Crew Get the Look kozmetični set I. (za vse tipe las) za moške
American Crew Get the Look kozmetični set I. (za vse tipe las) za moške
kozmetični set I. (za vse tipe las) za moške
16,10

Koda: ACR01745 | 2 kos na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Get the look vlažilni šampon za vsakodnevno uporabo 250 ml + Get the look pomada za lase 85 g

1

Dodano v košarico

American Crew Get the Look kozmetični set I. (za vse tipe las) za moške
| 1 kos | 16,10
DPD
četrtek 24. 10. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Konsistenca
vosek
Tip las
za vse vrste las
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Tip seta
Ugodno pakiranje
Učinek
Vlaženje

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.

Recenzija American Crew Get the Look

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!