American Crew Shaving

gel za britje za občutljivo kožo

American Crew Shaving gel za britje za občutljivo kožo
American Crew Shaving gel za britje za občutljivo kožo
150 ml
10,90

Koda: ACR1456 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
American Crew Shaving
150 ml | 10,90

Opis izdelka American Crew Shaving

Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek American Crew Shaving Shaving je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.

Lastnosti:

  • pripomore h gladkemu in natančnemu britju
  • preprečuje draženje kože
  • vlaži in ne izsuši kože

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
občutljiva, za vse tipe kože

O blagovni znamki American Crew

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.