American CrewShave & Beard Ultra Gliding Shave Oil mehčalno olje za brado

American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil mehčalno olje za brado
American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil mehčalno olje za brado
50 ml
13,42

Na zalogi | Koda: ACR1449

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Izdelek za britje American Crew Shave & Beard Ultra Gliding Shave Oil zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja.

Lastnosti:

  • pripomore h gladkemu in natančnemu britju
  • olajša drsenje brivnika po koži
  • pomirja kožo

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Popolna sestava

OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, MENTHOL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, EUGENOL, TOCOPHERYL ACETATE, BHT, COPAIFERA OFFICINALIS (BALSAM COPAIBA) RESIN, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS (CLOVE) FLOWER OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, LIMONENE, ISOEUGENOL Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse tipe kože

American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.