American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Creamvlažilna krema za britje za normalno in suho kožo

American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream vlažilna krema za britje za normalno in suho kožo
American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream vlažilna krema za britje za normalno in suho kožo
Brezplačna dostava
11,20
150 ml
Koda: ACR1457 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.
DPD
četrtek 3. 12. 2020

Opis izdelka American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream
Lastnosti

Izdelek za britje American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja.

Lastnosti:

  • gladko britje po tradicionalni metodi
  • preprečuje draženje kože
  • vlaži in ne izsuši kože

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
normalna, za vse tipe kože, suha

O blagovni znamki American Crew

p>American Crew - revolucija v negi moškega zunanjega videza. Blagovna znamka American Crew se je rodila leta 1994, ko se je stilist in frizer David Raccuglia odločil za revolucijo v frizerstvu in negi moškega zunanjega videza. Danes se v več kot 60 državah sveta prodajajo pod zaščito blagovne znamke American Crew pripravki za nego kože in oblikovanje las, ki se odlikujejo po nenavadni kakovosti in učinkovitosti.
David Raccuglia, izrazita osebnost v svetu visokega stila, s svojo blagovno znamko American Crew nenehno pomaga moškim frizerjem in stilistom izboljšati njihove usluge. Filozofija blagovne znamke American Crew temelji na zavedanju, da se vedno več moških ukvarja s svojim videzom in imidžem in jih zanima kako izgledajo, in da ta trend  lahko najdemo v vseh starostnih in demografskih skupinah.
American Crew ni le life-style blagovna znamka in dobavitelj za salone lepote. Gre za mejnik v zgodovini nege zunanjega videza moških in vodilno blagovno znamko salonov, ki je ustvarjena posebno za potrebe in želje profesionalnih stilistov. Temelji na inovativnosti in nenehnem iskanju novih stilov. Blagovna znamka American Crew je priljubljena pri profesionalnih frizerjih in zvezdnicah in njeni zastopniki spadajo med te, ki prihajajo z novimi trendi v negi in oblikovanju moškega zunanjega videza.
Blagovna znamka American Crew nikoli ne pozablja na to, da je njeno delo ponujati moškim in njihovim stilistom orodja, ki jih potrebujejo za vsakodnevno ustvarjanje stilskega možatega videza.

Recenzija American Crew Shave & Beard Moisturizing Shave Cream