Amouage Dia

parfumska voda (3x polnilo) za moške 3 x 10 ml

Amouage Dia parfumska voda (3x polnilo) za moške 3 x 10 ml
Amouage Dia parfumska voda (3x polnilo) za moške 3 x 10 ml
3 x 10 ml

Koda: AMU3714 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Amouage Dia

Prestižna parfumska voda za moške Amouage Dia je dobila navdih v lepotah Omana. Dišava vas odnese vse do izsušene sončne puščave, vonjate lahko najboljše začimbe in se osvežite v divjih valovih Arabskega morja.

Orientalsko-cvetlični toni parfumske vodice Amouage Dia simbolizirajo originalnega in svobodnega moškega, ki zna ceniti pravi prestiž, hkrati pa ima enkraten smisel za pustolovščino. Prav toni tega parfuma vas ponesejo po poteh, po katerih so potovale starodavne karavane. Navdušenje in sončni žarki se razpršijo po vaši koži. Nenadoma se znajdete na omanski tržnici, kjer dišijo kadil, slive in odišavljeni čaji. Aroma mokrega vetiverja osveži zrak in nežen morski veter vam da nove energije. Po ulicah mesta je čutiti cvetoče potonike in pomarančevce, ki se igrajo z vašimi čutili.

Edinstvena parfumska voda za moške Amouage Dia skriva v sebi skrivnost in razburjenje zaradi odkrivanje novih pokrajin. Ta topla in zelo karizmatična dišava odlično dopolnjuje vse svobodne moške, večne osvajalce. Dišava je prišla na trg leta 2002.  

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Ocena Amouage Dia

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!