Amouage Epicparfumska voda za ženske

1×
Amouage Epic parfumska voda za ženske
Amouage Epic parfumska voda za ženske
305,00

Prihranite 42%
100 ml
177,50

Koda: AMU0149 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Amouage Epic parfumska voda za ženske
| 1 kos | 177,50
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
sreda 18. 9. 2019

Opis parfuma Amouage Epic

Luksuzna parfumska voda Amouage Epic je navdihnjena z legendarno arijo Turandot od slavnega skladatelja Puccinija. Legenda pravi, da je skladatelj enega dne zakopal nedokončano arijo v pesek nekje blizu Svilne ceste.

Prav mistično vzdušje Svilne ceste zvesto posnema parfumska voda Amouage Epic. Dišava simbolizira pot, po kateri so potovale karavane, ki so uvažale svilo in drugo dragoceno blago stotine in stotine kilometrov. Čaj, zlato, bisere in druge dragocene kamne iz Kitajske so zamenjali za dragoceno kadilo iz Omana – legendarne pokrajine, kjer se ta zelo cenjena sestavina nahaja, in ki se bogato izkorišča pri ustvarjanju parfuma Epic.

Sestava

Zgornje note
cimet, kumina, oleander
Srčne note
čaj, damaščanska vrtnica, jasmin
Bazne note
agarovina, jantar, kadilo, koren irisa, les gvajaka, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Epic

5.0
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis