Amouage Goldparfumska voda za ženske

Amouage Gold parfumska voda za ženske
Amouage Gold parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
320,00

Prihranite 36%
100 ml
205,30

Koda: AMU0144 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 24. 9. 2020

Opis parfuma Amouage Gold
Sestava

Amouage Gold je klasična orientalska dišava za ženske z močnim cvetličnim poudarkom in značilnim akordom mošusa. Ta parfumska voda samostojne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je bogato razkošna in prefinjena ter jo, kot velja za vse parfume Amouage, odlikuje edinstven unikatni navdih.

Amouage Gold za ženske je nasploh prva dišava znamke Amouage. Legendarni oblikovalec dišave Guy Robert je to parfumsko vodico ustvaril leta 1983 za zahtevne ženske za uporabo pri najbolj pomembnih in najbolj razkošnih večernih priložnostih. Na začetku se v Amouage Gold odpira ton vrtnic, lilij in kadila. V srcu očara mira, korenina perunike in jasmin. Orientalsko osnovo dišave Golg sestavljajo akordi ambra, cibeta, mošusa, cedre in sandalovine.

Parfumska voda Amouage Gold je bila ustvarjena zato, ker prav vsaka ženska potrebuje v svoji kozmetiki vsaj eno popolnoma edinstveno prestižno dišavo, s katero se počuti kot prelepa femme fatale, ki v očarljivi satenasti obleki stopa po širokem okrašenem stopnišču v veliko plesno dvorano, polno luči in občudujočih pogledov. Guy Robert je z uporabo le najboljših vrhunskih sestavin ustvaril točno takšno dišavo. Intenzivno cvetlično, s čutnim mošusom, razkošno orientalsko lesno parfumsko vodico Amouage Gold je avtor sam opisal kot največji ponos v karieri.

Parfumsko vodico Amouage Gold cenijo ženske, ki hrepenijo po prestižnih svečanih trenutkih, ko jih popolnoma odlikuje njihova lepota in edinstvenost. Za vedno bo pritegnil vse, ki imajo radi klasične, prefinjene, orientalske cvetlične dišave s čutnim pridihom mošusa, razveselil pa tudi vsako damo, ki zna resnično ceniti kakovost, razkošje in natančnost pri vsakem koraku proizvodnje parfumov. Gold je kot nalašč ustvarjen za posebne večerne priložnosti in je zaradi svojega čistega razkošja, prefinjenosti in redkosti najboljše darilo za vašo srčno žensko. Uporabnici parfuma da občutek »zvezde, ki žari na rdeči preprogi«, o katerem občasno sanja vsaka ženska.

Poleg očarljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Dizajnzerska steklenička dišave Amouage Epic v prelepi matirani zlati barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje enkratna stilska in nežno prefinjena škatla z zlatimi poudarki.

Amouage Gold - zanimiva, bogata, prefinjena, klasična orientalska dišava za najbolj izjemne večere, polne razkošja in občudovanja.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vrtnica, kadilo, šmarnica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
koren irisa, jasmin, mira
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, cedra, mošus, cibet, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, aldehidne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Gold