Amouage Gold

parfumski ekstrakt za ženske 50 ml

Amouage Gold parfumski ekstrakt za ženske 50 ml
Amouage Gold parfumski ekstrakt za ženske 50 ml
50 ml

Koda: AMU4367 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Amouage Gold
50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Amouage Gold

Amouage Gold je klasična orientalska dišava za ženske z močnim cvetličnim poudarkom in značilnim akordom mošusa. Ta unikatna dišava samostojne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je bogato razkošna in sofisticirana ter jo, kot velja za vse parfume Amouage, odlikuje edinstven unikatni navdih.

Visoko koncentrirana dišava Amouage Gold za ženske je nasploh prva dišava znamke Amouage. Legendarni oblikovalec dišave Guy Robert je ta parfum ustvaril za zahtevne ženske in za uporabo ob najbolj pomembnih ter najbolj razkošnih večernih priložnostih. Na začetku se v Amouage Gold odpira ton vrtnic, lilij in kadila. V srcu očara mira, korenina perunike in jasmin. Orientalsko osnovo dišave Golg sestavljajo akordi ambra, cibeta, mošusa, cedre in sandalovine.

Amouage Gold je bil ustvarjen zato, ker prav vsaka ženska v svoji kozmetiki potrebuje vsaj en popolnoma edinstven prestižni parfum, s katerim se počuti kot prelepa femme fatale, ki v očarljivi satenasti obleki stopa po širokem okrašenem stopnišču v veliko plesno dvorano, polno luči in občudujočih pogledov. Guy Robert je z uporabo le najboljših vrhunskih sestavin ustvaril točno takšen parfum. Intenzivno cvetlični čutni mošus, razkošno orientalski lesni parfum Amouage Gold je njegov avtor opisal kot največji ponos v svoji karieri.

Parfum Amouage Gold cenijo ženske, ki hrepenijo po prestižnih svečanih trenutkih, ko se popolnoma odlikuje njihova lepota in edinstvenost. Za vedno bo pritegnil vse, ki imajo radi klasične, prefinjene, orientalske cvetlične dišave s čutnim pridihom mošusa, razveselil pa tudi vsako damo, ki zna resnično ceniti kakovost, razkošje in natančnost pri vsakem koraku proizvodnje parfumov. Gold je kot nalašč ustvarjen za posebne večerne priložnosti in je zaradi svojega čistega razkošja, prefinjenosti in redkosti najboljše darilo za vašo srčno žensko. Uporabnici parfuma da občutek »zvezde, ki žari na rdeči preprogi«, o katerem občasno sanja vsaka ženska.

Poleg očarljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Dizajnzerska steklenička dišave Amouage Epic v prelepi matirani zlati barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje enkratna stilska in nežno prefinjena škatla z zlatimi poudarki.

Amouage Gold - zanimiva, bogata, prefinjena, klasična orientalska dišava za najbolj izjemne večere, polne razkošja in občudovanja.

Sestava

Zgornje note
kadilo, šmarnica, vrtnica
Srčne note
jasmin, koren irisa, mira
Bazne note
cedra, cibet, jantar, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
aldehidne, cvetlične

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Gold

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!